Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

ΔΟΞΑ ΑΡΜΕΝΙΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑ 3-0

Πολλή σημαντική νίκη πήρε η Δόξα Αρμενίου και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο, 3 – 0 την Δήμητρα Αγιάς, με τους φιλοξενουμένους μετά την λήξη του αγώνα να διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία, και τον Βασίλη Καψούρη να σημειώνει χατ – τρικ.
Σε ένα από αυτά τα παιχνίδια του «Do or die», η Δόξα Αρμενίου πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κόντρα στην Δήμητρα Αγιάς, την οποία και άφησε στο – 4, έχοντας πλέον ξεκάθαρο πλεονέκτημα για την παραμονή στην Β΄ ΕΠΣ Λάρισας. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των ηττημένων, η διοίκηση του συλλόγου αποχώρησε από το γήπεδο του Αρμενίου με πολλά παράπονα, κυρίως για την φάση του ακυρωθέντος τέρματους του Σαμαρά στο 20′.
Πιο συγκεκριμά στο 20ο λεπτό ο Αντωνίου με πάσα στον κενό χώρο βρήκε τον Σαμαρά ο οποίος σκόραρε, όμως το γκολ δεν μέτρησε ποτέ ως οφσάιντ. Οι φιλοξενούμνεοι διαμαρτύρονται έντονα για την υπόδειξη αυτήν του κ. Αθανασούλα, για την οποία θεωρούν πως διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.
Από εκεί και πέρα η Δόξα πήρε το προβάδισμα στο 39′ με τον Βασίλη Καψούρη να βρίσκει «πλεκτό», κάτι το οποίο έκανε με επιτυχία τόσο στο 70′ όσο και στο 72′, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα της Δόξας και πετυχαίνοντας το πρώτο του χατ – τρικ της χρονιάς.
Η νίκη αυτήν αφιερώνεται από πλευράς Αρμενίου στην μνήμη του Γιάννη Παπαδημητρίου, πατέρα του αρχηγού της Δόξας, Αντώνη και παλιά δόξα της ομάδας, που απεβίωσε την περασμένη Πέμπτη.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο μετά από αποβολή του Αποστόλη Τσιάμπα στο 67′ με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα από τον κ. Νίτσα, για χέρι.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αρμενίου (Σάκης Τσιάρας): Καρακυρίτσης, Ρουμπιές, Γκόντας, Καμπανάς (70′Παπαϊωάννου), Ψάρρας, Κέβιν, Χιούσα, Ρενάτο, Τζούμπικας, Καραμπουτάκης, Μπάγιας (75′ Γιανούχος), Καψούρης.
Δήμητρα Αγιάς (Δημήτρης Στάθης): Στάμος, Γιουρέλης, Χαϊδούσης, Σταμούλης, Τσαγγαλάς, Αντωνίου, Μπίμπας, Φλώρος, Σαμαράς, Τσιάμπας, Καραντάνος.
Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Ζαχαρός, Αθανασούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου